Καλως ορίσατε στη Λάρισα και στο ξενοδοχείο Πάνθεον!

 

Η Λάρισα είναι πόλη της Θεσσαλίας, πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού αλλά και της περιφέρειας Θεσσαλίας. Αποτελεί σημαντικό εμπορικό κέντρο και κόμβο επικοινωνιών και συγκοινωνιών. Ο πληθυσμός του Δήμου Λαρισαίων, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, ανέρχεται σε 163.380 κατοίκους, με τον πληθυσμό στα όρια του πρώην Δήμου Λαρισαίων να φτάνει στους 146,195 κατοίκους, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας και τη μεγαλύτερη του Θεσσαλικού διαμερίσματος. Η πόλη καταλαμβάνει έκταση 19.000 στρεμμάτων και διαρρέεται από τον Πηνειό ποταμό.


Το ξενοδοχείο μας δημιουργήθηκε το 1951 στην όμορφη πόλη της Λάρισας,σε μια από τις παλαιότερες πλατείες,αυτή του σιδηροδρομικού σταθμού. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 1 χιλιόμετρο από το κέντρο της πόλης με τις αμέτρητες πλατείες και τις καφετέριες όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους. Άλλωστε η Λάρισα έχει χαρακτηριστεί ως η πόλη του καφέ και όχι άδικα... 
Επίσης απέχει 46 χιλιόμετρα από τα παράλια του νομού, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας το καλοκαίρι, κάτω από τον καυτό ήλιο.


Καλή σας διαμονή!





 
Λάρισα
                

2 σχόλια: